O nama

Ako želite saznati više o nama, na pravom ste mjestu. Pročitajte našu misiju i viziju te kako je nastao Salus.

Misija

Znanjem, tradicijom i suradnjom s najvećim osiguravajućim kućama u Hrvatskoj pružamo široku ponudu osiguranja i podršku našim klijentima.

Vizija

Nastaviti s upornim radom i trudom kako bi postali prepoznati na lokalnom području, proširili ponudu osiguranja i osvojili nova tržišta.

Naša priča

Salus je započeo kao projekt dugogodišnjeg zaposlenika jedne od najvećih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj koji je odlučio samostalno preuzeti odgovornost i osnovati poduzeće koje će njegovim znanjem i upornošću postati prepoznato na lokalnom tržištu.

Salus je osnovan 10. srpnja 2017. godine i od svojeg osnutka je prošao mnogo lijepih i nekih manje lijepih trenutaka. Znanjem i tradicijom osiguranja, Salus svakodnevno pokušava ponuditi bolje uvjete klijentima i tako stvarati dodatne vrijednosti za širu zajednicu.

Zašto ime Salus?

Riječ Salus na latinskom jeziku označava zdravlje i blagostanje što su temeljne vrijednosti kojima se teži u našem poduzeću. Zbog toga jer upravo ime Salus odabrano kao podsjetnik, ne samo nama nego svima koji znaju za nas, da su skrivene vrijednosti koje imamo zapravo najveće blago.

Nova Gradiška

Prekrasna Nova Gradiška svakodnevna nam je inspiracija u radu i poticaj za napredovanje. Zato na web stranicama Salusa možete naći mnoge fotografije grada.

Close Menu